Direct VOG aanvragen

Snel, eenvoudig en online een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen voor uzelf of uw personeel?

Waarom online een VOG aanvragen? Als individu heeft u in sommige gevallen een VOG nodig, ook wel bekend als het bewijs van goed gedrag of Verklaring Omtrent Gedrag. Een VOG is vereist bij functies waar gewerkt wordt met kwetsbare personen, vertrouwelijke gegevens en geld. U kunt de VOG digitaal aanvragen en deze is geldig voor het bedrijf en de functie waarvoor de aanvraag is ingediend. De aanvraag wordt beoordeeld door Justis – de overheidsdienst die de aanvraag verwerkt. Er is geen vaste geldigheidsduur verbonden aan een VOG. De termijn van geldigheid wordt bepaald door de instantie die om de VOG vraagt – veelal de werkgever.

Waarom online aanvragen via VOG-Service?
Omdat het makkelijker, veilig en sneller is dan persoonlijk naar het gemeenteloket te gaan en dat kan alleen maar binnen kantoortijden. Via VOG-Service kan het 24 uur per dag, 7 dagen er week. Je aanvraag wordt op werkdagen binnen 24 uur verwekt en in het weekend binnen 48 uur en kost hetzelfde als aan het gemeenteloket. Dus waarom zou je het niet online via onze VOG-Service doen?

Voor slechts € 7,50 (incl. BTW) doen wij uw online aanvraag bij Justis! U hoeft verder niets te doen.

De totale kosten zijn gelijk aan de kosten bij het gemeentekantoor. Alleen nu kan u het regelen wanneer u het wil en hoeft uw werknemer niet onder werktijd naar het gemeentekantoor.

Zo verloopt uw VOG-aanvraag:

1.

Invullen gegevens & betaling van € 7,50.

2.

Binnen 24 tot 48 uur ontvangt u de mail van Justis.

3.

Bevestig de mail van Justis met uw Digid + iDEAL € 33,85.

4.

De VOG ontvangt u na goedkeuring thuis per post.

Let op; het is niet mogelijk om digitaal een VOG aan te vragen voor personen zonder een inschrijving bij de gemeente. Tevens worden aanvragen voor DJI/Pi niet verwerkt door ons.

U kunt ook een invulexcel opvragen en zo meerdere aanvragen in 1 keer bij ons indienen. Stuur hiervoor een email naar info@vog-service.nl